Podcast panganyarna

Podcast upcoming

  • episode 61

    Panik agama sarta Kauangan di Kirtland - Elizabeth Kuehn

    Datang Oktober 25, 2017
  • episode 63

    The Awal Mormon Search pikeun Liberty Kaagamaan - Paul Reeve

    Datang Nopémber 1, 2017
  • episode 64

    After the Mountain Meadows Massacre - Richard E. Turley

    Datang Nopémber 15, 2017

Mormon Ulama Expound on Sajarah Garéja

Ningkatkeun ulikan Anjeun tina LDS doktrin, sajarah, sareng budaya dina volume gampang-to-maca ieu ngawengku tujuh belas controversies paling sering dibahas

Kontributor kaasup Richard Bushman, Steven Halah, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian na Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Tandaan Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, sarta David H. Bailey

Podcast ngeunaan Mormon Sajarah, Doctrine, dan Kebudayaan (1)

Pernah sono hiji episode!

Ngalanggan ka LDS perspéktif Podcast via email na meunang dipilampah nalika tiap episode anyar dileupaskeun.

Hiji hambalan beuki! Pariksa surélék anjeun teras klik link konfirmasi urang ngan dikirim anjeun.