Podcast panganyarna

Podcast upcoming

  • episode 42

    Ilahi Déwan - Stephen Smoot

    Datang Juni 28, 2017
  • episode 43

    The Genesis Grup sarta Priesthood Ban kalawan Anggota Genesis Grup

    Datang Juli 5, 2017
  • episode 44

    The Kuliah on Iman - Noel Reynolds

    Datang Juli 12, 2017

Mormon Ulama Expound on Sajarah Garéja

Ningkatkeun ulikan Anjeun tina LDS doktrin, sajarah, sareng budaya dina volume gampang-to-maca ieu ngawengku tujuh belas controversies paling sering dibahas

Kontributor kaasup Richard Bushman, Steven Halah, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian na Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Tandaan Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, sarta David H. Bailey

Podcast ngeunaan Mormon Sajarah, Doctrine, dan Kebudayaan (1)

Pernah sono hiji episode!

Ngalanggan ka LDS perspéktif Podcast via email na meunang dipilampah nalika tiap episode anyar dileupaskeun.

Hiji hambalan beuki! Pariksa surélék anjeun teras klik link konfirmasi urang ngan dikirim anjeun.