Podcast panganyarna

Podcast upcoming

  • episode 50

    Tina solat sarta Pterodactyls - Steven Peck

    Datang Agustus 23, 2017
  • episode 51

    Study Joseph ngeunaan Ibrani jeung Kitab Abraham - Mateus J. Gray

    Datang Agustus 30, 2017
  • episode 52

    The (Im) sabar Proyék - Michael Austin

    Datang Séptémber 6, 2017

Mormon Ulama Expound on Sajarah Garéja

Ningkatkeun ulikan Anjeun tina LDS doktrin, sajarah, sareng budaya dina volume gampang-to-maca ieu ngawengku tujuh belas controversies paling sering dibahas

Kontributor kaasup Richard Bushman, Steven Halah, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian na Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Tandaan Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, sarta David H. Bailey

Podcast ngeunaan Mormon Sajarah, Doctrine, dan Kebudayaan (1)

Pernah sono hiji episode!

Ngalanggan ka LDS perspéktif Podcast via email na meunang dipilampah nalika tiap episode anyar dileupaskeun.

Hiji hambalan beuki! Pariksa surélék anjeun teras klik link konfirmasi urang ngan dikirim anjeun.