Podcast panganyarna

Podcast upcoming

  • episode 71

    Genesis 1 - Ben Spackman

    Datang Désémber 20, 2017
  • episode 72

    Symbolism jeung Banjir di Perjanjian Old - Paul Hoskisson

    Datang Januari 3, 2018
  • episode 73

    Perang Missouri na Liberty Hurup jail - David W. Grua

    Datang Januari 17, 2018

Mormon Ulama Expound on Sajarah Garéja

Ningkatkeun ulikan Anjeun tina LDS doktrin, sajarah, sareng budaya dina volume gampang-to-maca ieu ngawengku tujuh belas controversies paling sering dibahas

Kontributor kaasup Richard Bushman, Steven Halah, Brant Gardner, Alexander Baugh, Ron Barney, Brian na Laura Hales, Kent Jackson, Kerry Muhlestein, Tandaan Ashurst-McGee, Don Bradley, Paul Reeve, Ugo Perego, Neylan McBain, Ty Mansfield, sarta David H. Bailey

Podcast ngeunaan Mormon Sajarah, Doctrine, dan Kebudayaan (1)

Pernah sono hiji episode!

Ngalanggan ka LDS perspéktif Podcast via email na meunang dipilampah nalika tiap episode anyar dileupaskeun.

Hiji hambalan beuki! Pariksa surélék anjeun teras klik link konfirmasi urang ngan dikirim anjeun.